måndag 24 maj 2010

Kommande projekt

Nu var det ett tag sedan jag hade ett inlägg. Jag är i en sån där period när jag inte får något gjort. Vi har haft det tokvarmt här uppe i norr under ca en veckas tid och hela våningen har varit som en bastu men nu har det svalnat lite så det går att leva igen :P


Jag har haft ett projekt på gång i sovrummet i ca en månads tid utan att få det gjort. Det ska upp en fototapet bakom sängen och jag hoppas att jag kan hinna få upp den till helgen. Jag får ångest varje gång jag går förbi tapetrullen som står och blänger surt på mig i hallen.


Först måsta jag rita av min fina schablon så jag har den kvar eftersom den kommer försvinna och den inte går att köpa hos Jeanne d´Arc Living längre. Nu när jag berättat om mitt projekt måsta jag ta mig i kragen och fixa det här...ni får tjata lite på mig under tiden, haha.

Nähä nu är det dags för mig att ta tag i tvätten...urk inte min favoritsysselsättning direkt ;)

Ha en härlig dag!

Kramar

måndag 10 maj 2010

Detaljer...

...från gästrummet blir det idag.


I fönstret står en samling gamla flaskor och bakom dem har jag ställt en takrosett...jag borde kanske ta och sätta upp den i taket men den får stå i fönstret så länge :)


Bredvid flaskorna står några gamla böcker och inslagna ljus i ett litet växthus...man behöver faktiskt inte ha växter där i ;P


På sängen har jag ovanligt lite kuddar nu...tack vare vakumpåsarna jag köpte för ett tag sedan. Det är nog guds gåva till oss med kuddmani. Jag satt som en besatt och vakumförpackade kuddar en dag, haha.


På bordet bredvid sängen trängs grejer på en bricka jag målat.


Hoppas ni får en bra dag :)

Kram


onsdag 5 maj 2010

En lätt ändring i matsalen

Jag har ändrat om lite i matsalen...inget totalomvälvande men några små förändringar har det blivit.


Min rottingkista fick fick flytta in under tallrikshyllan, och bordet som stod här hamnade i lilla vardagsrummet på kistans förra plats.


Nu när man inte behöver ha elementen på max för att överleva har jag passat på att gömma bort dem...det här elementet hamnade bakom en tavla.


Element nr 2 hamnade bakom en sittpuff och en kudde.

Det här blev ett sånt där mitt på veckan inlägg eftersom jag har besök och inte får allt för mycket gjort hemma just nu.


Ha en fortsatt trevlig vecka :)

Kram