fredag 29 januari 2010

Reahelg 29-30 januari!

Fredag och lördag har vi 25 % rabatt på allt i butiken.

Vi behöver hjälp att göra plats för allt nytt som har inhandlats i Stockholm och Paris på mässorna så kom in och fynda ni som har möjlighet att besöka vår butik :)


(Observera att det gäller endast i butken och det går inte att beställa via mail och få rabatten.)

måndag 25 januari 2010

Det blev en schablon!

Jag visste inte riktigt vad jag ville ha på väggen i matsalen. Inget funkade rikigt bra, tills jag kom ihåg att Country by mail hade en schablon i sitt sortiment som skulle passa perfekt!
Nästa kväll efter jobbet satt den på min vägg och passade precis så bra som jag hade föreställt mig :)



Det är ett recept på äppeltarte....vill ni ha hela receptet (på svenska) får ni klicka här :)



Om någon dag kommer jag tillbaka från Paris, och förhoppningsvis har vi hittat massor med fina saker att fylla butiken med :)
Kramar

torsdag 21 januari 2010

En pimpad hylla

Jag har pimpat till en av mina gamla hyllor som jag inte varit riktigt nöjd med. Så jag satte mig och stirrade på den en stund och vips åkta sågen fram och jag körde igång med modifikationen av hyllan.

Om ni vill se hyllan hur hyllan såg ut innan klicka här.


Jag tog bort hela överdelen eller vad man ska kalla den. Helt plötsligt blev det som en ny hylla :)


Om ni vill se hur hyllan såg ut innan klicka på länken överst, ovanför första bilden :)



Mina gamla kryddburkar mm fick sig nya platser.


Några såssnipor och en gammal mortel fick också plats.


Jag bytte ut knoppen på lådan mot en porslinsknopp från Country by mail



De vita krokarna jag satt dit tidigare byttes ut mot de här svarta istället.



Nähä gott folk, nu är det dags för mig att dra mig upp till Umeå och flyget mot Sthlm och Formex och sedan ikväll som jag tidigare nämnt, vidare mot Paris och ytterligare en mässa :)

Det kommer att dyka upp ett inlägg medans jag är borta. Det fina med blogger är ju att det går att schemalägga när inläggen ska publiceras ;)

Kram kram

måndag 18 januari 2010

Mera matsal

God morgon gott folk! :)
Nu kommer den utlovade fortsättningen på matsalen innan det är dags för mig att dra mig mot tvättstugan. Det är min lediga dag och undra vad jag ska hitta på då...kanske röja i garderoberna. Tro mig de skulle behöva det för nåt ställe med mer röra går nog inte att uppbringa. Jag får helt enkelt se vad dagens projekt blir.
Men först matsalen...


Världens tyngsta skåp kanske. Det ser inte så tungt ut men skenet bedrar...mina bröder har svurit långa ramsor över det varje gång jag flyttat, haha.


I ena fönstret står bland annat kandelabern jag målade om för något år sedan....ni ser, allt går att måla ;)

Här är ett hörn som jag nog inte visat upp många gånger förr. Jag har inte fått till det som jag velat, men nu känner jag mig lite nöjdare. Allt som behövdes vara att ställa vitrinskåpet på sniskan i hörnet istället för efter den ena väggen...och lite nya saker ovanpå det så var det fixat :)


Mot Formex och Paris.
På torsdag drar jag iväg som jag skrev i förra inlägget. Jag ska försöka hinna med ett inlägg till innan men kan inte lova något. Jag kommer tillbaka sent på kvällen tisdagen efter...förhoppningsvis med några nya shoppingfynd från Paris...både till butiken och till mig själv...men mest till mig själv, haha ;)

Ha det så bra under tiden ifall jag inte dyker upp något mer innan :)
Kramar


torsdag 14 januari 2010

Nytt i matsalen


När allt julpynt är borta vill jag bara göra om allt så när jag är ledig yrar jag bara omkring och piffar, möblerar och grejsar hemma. Bland annat matsalen har åkt på en liten makeover i veckan.


Om exakt en vecka är det dags för Formex och vårens inköp till butiken. Skillnaden i år blir att vi bara åker dit över dagen. Vi fortsätter nämligen till Paris på kvällen och en gigantisk inköpsmässa där vi blir i fem dagar. Nån loppis har vi tänkt att hinna med också...det ska bli spännande att se vad som finns där :)

Men först (trummvirvel)...matsalen.


Bordet hamnade åt andra hållet och fick sig två stolar till som sällskap.


Nya gardiner blev det också...helt nyinköpta i tunnt linnetyg som släpper igenom ljuset.


Den stora svarta spegeln är också ny. Egentligen fick jag den i present från mina föräldrar redan i slutet på november på min födelsedag, men jag har inte tagit den från butiken förrän nu...segt jag vet, men den ryms inte i min bil :P

Jag hade ett stort och otroligt tungt skåp på spegelns plats innan som jag lyckades baxa iväg på egen hand...vart det hamnade får ni se i nästa inlägg.






Jag vill bara passa på att tacka alla ni som tittar in hos mig och ni som lämnar kommentarer. Jag är rätt dålig på att svara nu för tiden, pga tidsbrist, men jag läser alla och de gör mig sååå glad. Den här rosen är till er :)


Näää nu är det dags att ta tag i att piffa till mig själv så jag inte skrämmer bort kunderna idag ;P

Ha en kanondag och en trevlig helg!


Kram kram

måndag 11 januari 2010

Shopping

Jag tänkte visa vad jag köpte runt jul på Coop Forum av alla ställen...ibland hittar man diverse skatter där. Man ska bara in och handla mjölk men kommer ut en ordentlig slant fattigare, haha.


Den höga glasklockan var en av grejerna jag fick med mig hem. En av mina madonnor får bo där under så länge.

Ljusstakarna i fattigmanssilver till höger kände jag också att jag behövde...kommer snart inte rymmas i våningen om jag köper några fler sådana ;P



Glasklockan står på en rund spegel med etsningar som jag bara var tvungen att köpa...tyvärr syns den inte så bra på bilden insåg jag när jag förde över den på datorn..
Måndag och som vanligt är jag ledig...jag gillar måndagar ;)
Ha en härlig vecka!
Kram

onsdag 6 januari 2010

God fortsättning på er alla!

Nu är det slut på alla helger och jag börjar sakta men säkert få tillbaka kontrollen över vilken dag det är. Snacka om att man blir helt snurrig när det är röda dagar om vartannat...men skönt har det varit att få lite ledigt :)
Julen är bortstädad här sedan någon vecka tillbaka. Jag är snabb med att plocka bort julen och tar hellre fram pyntet tidigare så jag får ha det framme ett tag för så fort julafton är över vill jag bara ha bort det. Därför blir det inte några juliga bilder i dagens inlägg ;)
Istället blir det min spetshylla som jag fixade till för ett tag sedan.

Många fack som rymmer mycket...


...här finns mest spetsar av olika slag men även lite annat småplock.


Gamla klämmor, emblem mm finns instoppat i vissa av facken.


Lådan som står längst bak hittade jag på en secondhandbutik i november...vitmålad och klar var den...ibland har man tur och slipper kladda med färg :)



Hyllan tog ett tag att måla och shabba ska ni veta...det är ingen lek att måla inuti facken...jag hade färg upp till armbågen :P
Nu ska jag stoppa in hörlurarna i öronen och lyssna på en ny bok på mp3:n medans det blir städning...såg allt att jag hade glömt plocka ner en adventsstjärna i ett fönster också så nu blir det till att klättra upp på stegen.
Ha en fortsatt trevlig vecka i kylan!
Kram